Ferhat da barajı geçti

Trabzon'da devam eden Boks Avrupa Kıtası 2012 Londra Olimpiyat Oyunları eleme turnuvasında Fatih Keleş'in ardından Ferhat Pehlivan da olimpiyat oyunları vizesi almayı başardı. Trabzon'da düzenlenen elemelerde Türkiye'nin yüzü gülmeye devam ediyor. 60 kilo

Ferhat da barajı geçti

Trabzon'da devam eden Boks Avrupa Kıtası 2012 Londra Olimpiyat Oyunları eleme turnuvasında Fatih Keleş'in ardından Ferhat Pehlivan da olimpiyat oyunları vizesi almayı başardı.

 

Trabzon'da düzenlenen elemelerde Türkiye'nin yüzü gülmeye devam ediyor. 60 kiloda Fatih Keleş'in aldığı olimpiyat oyunları vizesinin ardından bir sevindirici haber de Ferhat Pehlivan'dan geldi.

 

49 kilo çeyrek final mücadelesinde Almanya'dan Hamza Touba'yı 15-7 mağlup eden Ferhat Pehlivan, bu sıklette son 4 isim arasına adını yazdırdı ve Londra vizesini aldı. Ferhat Pehlivan'ın da vize almasıyla Türkiye'yi Londra'da temsil edecek sporcu sayısı 55'e yükseldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor