Ferhat 3 yıl uzattı

Trabzonspor Ferhat ile sözleşme uzattı.Bordo-mavili ekibin yönetimi Sol kanat savunucusu Ferhat ile bugün sözleşme uzattı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yönetici Yılmaz Büyükaydın huzurunda kedisini 3 yıl daha bordo-mavili ekibe bağlayan sözleşmeye imza

Ferhat 3 yıl uzattı

Trabzonspor Ferhat ile sözleşme uzattı.

Bordo-mavili ekibin yönetimi Sol kanat savunucusu Ferhat ile bugün sözleşme uzattı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yönetici Yılmaz Büyükaydın huzurunda kedisini 3 yıl daha bordo-mavili ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Büyükaydın, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Ferhat ile daha önce imzaladıkları  3 yıl sözleşmesi vardı. Bu yıl sona eriyordu. Karşılıklı görüşmeler sonucu takımımızda bir 3 yıl daha devam etme kararı hep birlikte aldık. sözleşmeye huzurunuzda imza attık.

kendisine kişiliği ve oyunculuğuna beyefendiliğine inandığımız bir arkadaşımız. ilerleyen dönemlerde de kulübümüze katkı yapacaktır" dedi.

Ferhat ise, "İlk geldiğim günden bu yana 2,5 sene geçti. bugün 3 yıl daha kontraata imza atmanın mutluluk ve onurunu yaşıyorum. bu takımın başarısında pay sahibi olabilmesi için daha fazla çalışacağımın sözünü veriyorum. inşallah hepimiz için hayırlı olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor