'Ferdi hatalardan maçı kaybettik'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, dün sahasında Bugsaşspor'a 3-1 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, ferdi hatalardan sonra kalelerinde goller gördüklerini ve mağlup olmaktan kurtulamadıklarını söyledi. Birinci, AA muhabirine yapt

'Ferdi hatalardan maçı kaybettik'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, dün sahasında Bugsaşspor'a 3-1 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, ferdi hatalardan sonra kalelerinde goller gördüklerini ve mağlup olmaktan kurtulamadıklarını söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir rakip ile oynadıklarını belirterek, ''Rakibimiz kapasite olarak bizim üzerimizde ve yukarıları hedefleyen bir takım. Biz haddimizi bilerek oynamaya çalışsaydık belki bir puan alabilirdik. Ancak ferdi hatalardan sonra kalemizde goller gördük ve mağlup olmaktan kurtulamadık'' dedi.

Takım olarak güçlerinin belli olduğunu ifade eden Birinci, ''Güçlü rakipler karşısında zorlandığımız dönemler oluyor. Bugsaşspor karşısında da böyle oldu. Hakemler de direncimizi kırdı. Hakem, ilk dakikalarda gösterdiği kartlarla mücadele azmimize engel oldu'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor