Fenerliyi soyulması da böyle olur!

Uruguay Milli Takımı'nın Copa America kampı için ülkesinde bulunan Lugano'nun başına filmleri aratmayan bir olay geldi. Milli takımdan yakın arkadaşı Forlan'ı evinde ziyarete giden Lugano, dönüşte büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Forlan'ın evinden çık

Fenerliyi soyulması da böyle olur!

Uruguay Milli Takımı'nın Copa America kampı için ülkesinde bulunan Lugano'nun başına filmleri aratmayan bir olay geldi. Milli takımdan yakın arkadaşı Forlan'ı evinde ziyarete giden Lugano, dönüşte büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Forlan'ın evinden çıktığında arabasının camının kırılmış olduğunu gören Uruguaylı futbolcunun aracında bulunan İtalyan ve Uruguay pasaportu, telefonu, bir miktar parası ve yanında taşıdığı 'Obdulio Varela'nın hayatı' isimli kitabı çalındı. Yıldız futbolcu, pasaport ve kartları için yeni başvurular yapmak üzereyken gelen telefonla olay başka bir boyut kazandı.

'MİLLİ TAKIM KAPTANI OLMAK İŞİME YARADI'

Telefondaki kadın, Lugano'ya "Çantanızı yolda buldum. İçinde pasaport ve evraklarınız var" diyince hemen kadınla buluşup çantasını alan tecrübeli futbolcu eşyalarını kayıpsız olarak bularak rahat bir nefes aldı. Olay sonrası Uruguay basınına konuşan Lugano'nun "Milli takım kaptanı olmak işime yaradı" diyerek espri yapması gazetecileri kahkahaya boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor