Fenerlisin dediler vazgeçtiler!

Trabzonspor’da şampiyonluğun averajla kaybedildiği F.Bahçe’ye olan tepki sürüyor. Öyle ki, sadece futbolda değil, sporun her dalında bir tepki var. Bunun en ilginç örneği önceki gün yaşandı.Hırvat Sokota’nın görevi bırakmasından sonra basketbol takımı ant

Fenerlisin dediler vazgeçtiler!

Trabzonspor’da şampiyonluğun averajla kaybedildiği F.Bahçe’ye olan tepki sürüyor. Öyle ki, sadece futbolda değil, sporun her dalında bir tepki var. Bunun en ilginç örneği önceki gün yaşandı.

Hırvat Sokota’nın görevi bırakmasından sonra basketbol takımı antrenörsüz kalan Trabzonspor’da Medical Park’ın desteğini çekmesiyle maddi anlamda sıkıntı yaşanmaya başlandı.

Fener’e destek mesajı
Bordo mavililer, önceki gün basketbol takımının başına Altar Tunçkol’u getirdi. Ancak, aradan 24 saat geçmeden bu karardan vazgeçmek durumunda kaldılar. Peki neden böyle bir karara varıldı.  Sarı lacivertli takımın futbolda şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemde Twitter’da yazdıkları Tunçkol’un başına iş açtı ve işinden olmasına neden oldu. Peki Twitter hesabından ne yazmıştı Altar Tunçkol? İşte o mesaj: “Bakalım Bursa ve Gaziantep, F.Bahçe’ye karşı oynadıkları oyunu Trabzon’a karsı da oynayacaklar mı?”

Siteden ‘anlaşmadık’ açıklaması
Altar Tunçkol’un bu mesajını gören bordo mavili taraftarlar, basketbol takımının başına getirildiğini öğrenince büyük tepki gösterir. Aldığı hakaretler üzerine Trabzon’a gitmekten vazgeçen Tunçkol, Twitter hesabını kapattı. Bordo mavili yönetim de bunun üzerine, “Altar Tunçkol’la resmi bir anlaşma olmamıştır” şeklinde açıklama yapmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler