Fenerli'nin Trabzonspor acısı!

 Spor Yazarı Altan Tanrıkulu, TRT Spor'da yayınlanan bir programda Trabzonspor taraftarı hakkında büyük bir yalan ortaya attı.Trabzonspor taraftarlarının TFF'nin İstinye'deki binasına giderek yaptığı protestoda, TFF'nin bayrağını indirerek Trabzonspor bay

Fenerli'nin Trabzonspor acısı!

 Spor Yazarı Altan Tanrıkulu, TRT Spor'da yayınlanan bir programda Trabzonspor taraftarı hakkında büyük bir yalan ortaya attı.

Trabzonspor taraftarlarının TFF'nin İstinye'deki binasına giderek yaptığı protestoda, TFF'nin bayrağını indirerek Trabzonspor bayrağını çekmesini çarpıtmaya çalışan Tanrıkulu Türk bayrağının indirildiğini iddia etti.

Cumhuriyet içinde "cumhuriyet" ilan etmeye çalışan Fenerbahçe zihniyetinin ürünlerinden olan Tanrıkulu, Trabzonspor taraftarının Türk bayrağını indirdiğini iddia etmesinin yanı  şike sürecinde de Fenerbahçe'nin hakkının yendiğini söyledi.
as.20131013220105.jpg
Şike iddialarıyla ilgili süreç sonrası Trabzonspor'un sportif başarı elde edemediğini kaydeden Altan Tanrıkulu, "Hiç kimsenin aklına Fenerbahçe o sezonu hakkıyla kazanmış olabileceği gelmiyor mu?" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler