Fenerli'nin dünyadan haberi yok

Sadri Şener'in Fenerbahçe ve TFF ile ilgili açıklamalarına Fenerbahçe'nin stattan sorumlu Trabzonlu yöneticisi Ömer Temelli, Sadri Şener'in Cüneyt Çakır ve TFF ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in televizyona bağl

Fenerli'nin dünyadan haberi yok

Sadri Şener'in Fenerbahçe ve TFF ile ilgili açıklamalarına Fenerbahçe'nin stattan sorumlu Trabzonlu yöneticisi Ömer Temelli, Sadri Şener'in Cüneyt Çakır ve TFF ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in televizyona bağlanarak yaptığı açıklamalara, cevap vere vere Fenerbahçe’nin Trabzon Sürmene doğumlu yöneticisi Ömer Temelli cevap verdi.

Aynı Temelli kendisinden malzeme yardımı talebinde bulunan ve renkleri yeşil beyaz olan doğduğu ilçenin takımı Sürmenespor’a Fener armalı sarı lacivert renklerde malzeme gönderince hak ettiği cevabı da dönemin Sürmenespor yönetiminden aldı. Temellinin açıklamalarında dünyadan bihaber olduğu da ortaya çıktı.

Devamı sayfa 2'de

Trabzonspor‘u Federasyonu istemekle itham eden Temelli başkan ve Şener ve ekibinin MAA başkanlığındaki TFF yönetimini oluşumundan itibaren karşı çıktığından bile bihaber. Başkan ve Şener TFF seçimlerinde MAA başkanlığında oluşturulan ve tek liste halinde girilen seçimlerde oy bile kullanmadığını bilmekten acız bir yönetici olduğu açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Şener’in açıklamalarına Fenerbahçe'nin stattan sorumlu Trabzon doğumlu yöneticisi Ömer Temelli, twitter hesabından cevap verdi.

İşte söz konusu diyaloglar: Devamı sayfa 3'te


TEMELLİ:
Bu Futbol Federasyonu'nu isteyen Beşiktaş ve Trabzonspor değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum!
TEMELLİ: Son 10 yıldır bizim başkanımıza küfür edilirken bu hassasiyet niye yoktu? Bir çıkaralım bugüne kadar hangi takım daha çok ceza almış küfürden?
Sadri Şener'e cevap veren Ömer Temelli'nin hedefindeki bir başka isim ise Fenerbahçe'de kaptanlık yapmış olan Telegol yorumcusu Ziya Şengül'dü.

Bir taraftarın Ziya Şengül'ün kulüpten ihraç edilip edilemeyeceğiyle ilgili sorusuna Temelli "Yazık olan eski kaptanımız olması" şeklinde yanıt geldi. Ardından Ömer Temelli, yine Şengül'le ilgili "Üzücü olan ne biliyor musunuz? 'Ben Fenerbahçeliyim' diyenlerin bize haksız yere sallamaları" yazılı bir mesaj daha yazdı.

SÜRMENESPOR MALZEMELERİ AÇMADAN İADE ETTİ
Fenerbahçenin stadyumdan sorumlu Trabzon Sürmene doğumlu yöneticisi Ömer Temelli’ye Sürmenespor gereken dersi verdi. O dönem 3 ligde mücadele eden Sürmenespor yönetimi Temelli’den malzeme yardımı talebinde bulunmuştu.

Temelli doğum yeri olan Sürmene’nin takımı renkleri Yeşil Beyaz olan Sürmenespor’a Fenerbahçe armalı sarı lacivertli renklerde idman ve maç malzemesi gönderdi. 

O dönemin yöneticileri kolilerdeki malzemelerin renklerini görence Tememli’ye büyük tepki göstererek kolilileri açmadan tüm malzemeyi Temelli’ye geri iade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor