Fenerliler yine bildiğiniz gibi...

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, Eskişehirspor maçında sözlü tartışma yaşarken araya giren takım arkadaşları kavganın büyümesini önledi.Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'de, karşılaşma esnasında Emre Belözoğlu ve

Fenerliler yine bildiğiniz gibi...

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, Eskişehirspor maçında sözlü tartışma yaşarken araya giren takım arkadaşları kavganın büyümesini önledi.

Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'de, karşılaşma esnasında Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün tartışması dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül, karşılaşmanın 65. dakikasında sözlü tartışma yaşadı. Emre saha içinde Gökhan Gönül'ü adeta azarladı. Araya takım arkadaşları girmese iki futbolcu birbirine girecekti. Gökhan, 'Ne yaptım Emre abi' derken, Emre takım arkadaşının üstüne yürüdü ve çık git konuşma der gibi el kol hareketleri yaptı. Bekir ve Bilica ise Emre'yi çekip ordan aldı. Teknik direktörü Aykut Kocaman oyuncularını saha kenardan uyararak kavga etmemeleri konusunda uyardı.

Emre ve Gökhan, geçtiğimiz hafta Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Türkiye-Hırvatistan maçında da saha içerisinde tartışmıştı. İki golde hatası olan Gökhan Gönül, Emre tarafından yine saha içinde azarlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler