Fenerliler miting düzenliyormuş!

Fenerbahçe taraftarı, takımına destek verme konusunda sınır tanımıyor. Sarı-Lacivert renklere gönül verenler, şimdi de miting düzenlemeye hazırlanıyor.Fenerbahçeliler "Her şeyin farkındayız, sonuna kadar yanındayız" sloganıyla 25 Aralık Pazar günü Kadıköy

Fenerliler miting düzenliyormuş!

Fenerbahçe taraftarı, takımına destek verme konusunda sınır tanımıyor. Sarı-Lacivert renklere gönül verenler, şimdi de miting düzenlemeye hazırlanıyor.

Fenerbahçeliler "Her şeyin farkındayız, sonuna kadar yanındayız" sloganıyla 25 Aralık Pazar günü Kadıköy İskele Meydanı'nda miting düzenleyecek.

Düzenlenecek mitingle ilgili yapılan açıklamada "25 Aralık Pazar günü saat 11.00 ile 15.00 arasında gerçekleştirilecek mitingde 3 Temmuz süreci ve sonrasında gelişen olaylara, haksızlıklara karşı Fenerbahçe Spor Kulübü ve taraftarının sergilemiş olduğu birlik-beraberlik duruşunun mesajı verilecektir. Mitingde tek yürek olarak büyük sevdamız Fenerbahçe için bayraklarımızı dalgalandıracağız. Formamız çubuklu, yüreğimizde sevdamız, Fenerbahçe için Kadıköy'de buluşuyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor