Fenerli yönetici gaza geldi ama!...

Şike sürecinde yeni gelişmelerin yaşandığı bugünlerde her saat başı manipüle haberler yayılmaya başladı.Bu haberlerden ilk etkilenen bu kez suçlu taraf olan Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu oldu.Ekşioğlu, Savcının şike dosyasını yeniden yargılanması i

Fenerli yönetici gaza geldi ama!...

Şike sürecinde yeni gelişmelerin yaşandığı bugünlerde her saat başı manipüle haberler yayılmaya başladı.

Bu haberlerden ilk etkilenen bu kez suçlu taraf olan Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu oldu.

Ekşioğlu, Savcının şike dosyasını yeniden yargılanması için 13. Ceza Mahkemesi’ne iletmesini  resmi twitter hesabından, "Beklenen karar çıktı gözümüz aydın. Mahkeme başvurularımızı kabul etti. güneşli günler göreceğiz" şeklinde yorumladı. Bu açıklama bir anda spor kamuoyunu karıştırarak şikecileri sevindirirken, Trabzonspor tarafarları arasında ise kısa süreli şok yaşattı.

Ancak işin doğrusu daha sonra anlaşıldı. Trabzonspor’un Hukuk Kurulu Ekibi’nden Atilla Dilaver yine Twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada “Savcılığın mütalaası sportif açıdan lehimizedir. Savcı suç işlendiğini kabul ediyor, cezaların fazlalığına itiraz ediyor. Savcılık mütaalası UEFA önünde elimizi güçlendirmiştir” dedi.

İşin gerçeği bu şekilde ortaya çıkarken Trabzonspor taraftarları rahatladı, bu kez  şikecileri yeniden ateş sardı.

Öte yandan İlhan Ekşioğlu’nun ise sabah saatlerinde yazdığı tweetleri öğleden sonra yaptığı açıklamayla “yanlışlıkla kızım yazmış” diyerek silmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor