Fenerli Santos'a hapis şoku !

 Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Andre Santos, İngiltere'de hız sınırı ihlali nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya.Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den Arsenal'e transfer olan Brezilyalı yıldız Andre Santos, İngiltere'de hapis cezasıyla karşı

Fenerli Santos'a hapis şoku !

 

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Andre Santos, İngiltere'de hız sınırı ihlali nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den Arsenal'e transfer olan Brezilyalı yıldız Andre Santos, İngiltere'de hapis cezasıyla karşı karşıya. Başarılı savunmacının karşı karşıya kaldığı suçlama ise; trafikte aşırı hız...

The Sun'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde Arsenal idmanı sonrası lüks aracıyla Londra trafiğine çıkan Andre Santos, şehir içinde 130 kilometre hızla radara yakalandı. 110 bin poundluk aracıyla Arsenal tesislerinin 1 kilometre kadar yakınlarında iki polis aracı tarafından durdurulan Brezilyalı yıldızın polis tarafından evraklarına el konulduğu ve gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Görgü tanıklarınca doğrulanan olay sonrasında yıldız futbolcunun kefalet ödeyeceği belirtilirken, önümüzdeki ay duruşmaya çıkacağı ve 2 yıl hapis tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi. Mahkeme eğer Andre Santos'u can güvenliğini tehlikeye atmaktan suçlu bulursa, Brezilyalı futbolcu hapis cezası alabilir.

Brezilya Milli Takımı'nda da forma şansı bulan Andre Santos, 2011-2012 sezonunun başında Fenerbahçe'den Arsenal'e 5.5 milyon poundluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor