Fenerli polisin başına ne geldi?

Olay, İlkadım İlçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli olan polis memuru İbrahim Y. eşi Nesrin ve çocuğuyla birlikte Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamak için ara

Fenerli polisin başına ne geldi?

Olay, İlkadım İlçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli olan polis memuru İbrahim Y. eşi Nesrin ve çocuğuyla birlikte Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamak için araçlarına binerek şehir turu atan Fenerbahçeli taraftarların konvoyuna katıldı. Çocuğu ve kendisi Fenerbahçe forması giyili olan polis memurunun aracını durdurarak saldırıda bulunduğu iddia edilen kişiler, arabanın kapılarını açarak çocuğun üzerindeki formayı çıkarmaya çalıştı.

Polis memura İbrahim Y. ise bu sırada olumsuz bir olayın yaşanmaması için belindeki silahı çıkartarak eşine verdi ve araçtan indi. Formayı çıkartabileceğini belirten polis memuru, şüphelilerle tartışırken şüphelilerden biri polis memurunun eşinin elinde bulunan silahı zorla alarak kaçtı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahale etmesiyle olay büyümeden önlenirken, silahı gasp eden ve aileyi tehdit eden kişilerin yakalanılması için soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından 29 yaşındaki evli bir çocuk babası Gökhan O., polis memurunun silahı ile birlikte Çarşı Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu.

Polis Merkezi'nde gözaltına alınan şüpheli Gökhan O., silahı arkadaşlarının gasp ettiğini ve arkadaşından silahı alarak getirdiğini, böyle bir olayın meydana gelmesinden dolayı üzüntü duyduğunu söylediği öğrenildi. Polis Merkezi'ndeki ifadesi tamamlanan zanlı, gasp ve tehdit suçundan adliye sevk edildi. Zanlının adliyedeki sorgusu devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor