Fenerli eski Yönetici şikeyi itiraf etti

Bir Üniversitede söyleşi yapan Saadettin Saran şikeyle ilgili açıklamaları dikkat çekti."Fenerbahçe deyince insanların aklına şike geliyor. Bu insanların bilinçaltından nasıl silinebilir?" sorusu üzerine Saran, "Bunu sadece Fenerbahçe yapmadı. Bu Türk fut

Fenerli eski Yönetici şikeyi itiraf etti

Bir Üniversitede söyleşi yapan Saadettin Saran şikeyle ilgili açıklamaları dikkat çekti.

"Fenerbahçe deyince insanların aklına şike geliyor. Bu insanların bilinçaltından nasıl silinebilir?" sorusu üzerine Saran, "Bunu sadece Fenerbahçe yapmadı. Bu Türk futbolunun kara lekesi maalesef" açıklamasında bulundu.

Ayrıca programa katılan bir öğrencinin "Yeniden loca almışsınız. Aziz Yıldırım kulüpte sizi bu kadar istemezken loca almanıza nasıl izin verdi?" sorusu üzerine Saadettin Saran, "Onun elinde değildi" diyerek cevap verdi. Öğrencilerin sıkça Aziz Yıldırım ile ilgili sorular sormasına Saadettin Saran, "Bence burada şahısları, spekülasyonları konuşmayalım burada olmayan kişilerin hakkında konuşmak etik olmaz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler