Fenerli avukatların yaptığına bakın

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın iyice köşeye sıkışmassının ardından durumu sindiremeyen Fenerbahçeli avukatlar yeniden Trabzonspor'a çamur atma derdine düştüler. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Futbol A.Ş. avukatları Metin Çaylav ile Özge Tokarlı

Fenerli avukatların yaptığına bakın
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın iyice köşeye sıkışmassının ardından durumu sindiremeyen Fenerbahçeli avukatlar yeniden Trabzonspor'a çamur atma derdine düştüler.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Futbol A.Ş. avukatları Metin Çaylav ile Özge Tokarlı İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi aracılığıyla Yagıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu. Başvuruda Sadri Şener, Nevzat Şakar, Mustafa Sani Şener, Zeki Mazlum ve Mithat Halis hakkında verilen beraat kararının bozulması istendi.
 
Avukatların dilekçesinde daha önceki temyiz itirazının Yargıtay 5. Dairesi tarafından yeterince irdelenmediği öne sürüldü. Başvuruda söz konusu 5 kişi hakkında, Fenerbahçe-MKE Ankaragücü ve Sivasspor-Fenerbahçe maçlarında teşvik primi verme eylemlerinden yeniden inceleme talebinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler