Fenerli Ali Koç: Daha yeni başlıyor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın "tutuklanma" talebiyle mahkemeye sevk edilmesi büyük şok yarattı. Sarı - lacivertli yönetim ise Beşiktaş'ta bir cafede buluşarak durum değerlendirmesi yaptı. Tüm yöneticilerin katıldığı zirvede zaman zaman Ali Koç, Nihat Özd

Fenerli Ali Koç: Daha yeni başlıyor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın "tutuklanma" talebiyle mahkemeye sevk edilmesi büyük şok yarattı. Sarı - lacivertli yönetim ise Beşiktaş'ta bir cafede buluşarak durum değerlendirmesi yaptı.

Tüm yöneticilerin katıldığı zirvede zaman zaman Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı ve Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım kendi aralarında özel görüşmeler yaptılar. Yöneticilerin büyük şokta oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe taraftarlarından da yoğun destek alan yönetici Ali Koç'a karşı yapılan "30 milyon arkanızda" söylemlerine ise Koç tek bir cümle ile cevap verdi: "Daha yeni başlıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor