Fener'in liderinden TS'ye hakaret!

Yaptığı haber ve röportajlarla Trabzonspor'u her zaman karalayan ve neşterci basın olduğunu her defasında kanıtlamayı başaran Hürriyet Gazetesi, bu kez tek değil yanına bir eş de bularak yaptığı bir röportajla bunu ispat etti.Geçtiğimiz günlerde Hürriyet

Fener'in liderinden TS'ye hakaret!

Yaptığı haber ve röportajlarla Trabzonspor'u her zaman karalayan ve neşterci basın olduğunu her defasında kanıtlamayı başaran Hürriyet Gazetesi, bu kez tek değil yanına bir eş de bularak yaptığı bir röportajla bunu ispat etti.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Muhabiri Funda Ayaz'a verdiği röportajda Trabzonspor için "Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma "ezik" derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir" diyen Ayça Alemdar'ın bu sözlerine üzerine Trabzonspor taraftarları gazeteyi yorum yağmuruna tuttu. Ardından Trabzonspor Kulübü'nü arayan taraftarlar konuyla ilgili bilgi verdikten sonra kulübün de buna tepkisi üzerine Hürriyet röportajdaki o kısmı geri çekmek zorunda kaldı.

Bu konuda; Trabzonspor camiası o kadının özrünü bekliyor.

Türkiye'de Trabzonspor'lulara karşıt olarak bilinen ve artık sağır sultanın bile duyduğu bu gazete Fenerbahçe Kulübü kadın tribün liderlerinden bir bayanı konuşturarak Trabzonspor üzerinden rant elde etmeye çalışıyor ve ağır suçlamalarda bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi ile aynı kafada olan Ayça Alemdar isimli bayan röportajında "Trabzon'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini nasıl değer değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma "ezik" derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir" ifadelerini kullanarak nekadar aciz olduklarını ispat ediyor.

Bizim ONUR'umuz hem ONUR'umuz hem TRABZONSPOR'umuz...!

Türkiye ve Dünyada şike yaptığı bariz bilenen, Başkanları halen daha cezaevinde bulunan ve yargıda halen daha sürmekte olan davayı sanki hiç kaale almayan ve bu doğrultuda rahatça ifadeler savurabilen bu bayanı ve Hürriyet Gazetesi'ni siz Trabzonspor taraftarının görüşüne bırakıyor ve özür dilemesini kesinlikle ve kesinlikle yineliyoruz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor