Fener'in hocası şaştı kaldı!

Trabzonspor'un 2. haftadaki rakibi Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal bordo mavili ekibi çözmekte sıkıntı yaşıyorBordo-mavili takımın maçlarını analiz etmeye başlayan Kartal ve ekibi henüz net bir fikre sahip olamadı. Somut bilgi yokİsmail Kartal, Karade

Fener'in hocası şaştı kaldı!

Trabzonspor'un 2. haftadaki rakibi Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal bordo mavili ekibi çözmekte sıkıntı yaşıyor

Bordo-mavili takımın maçlarını analiz etmeye başlayan Kartal ve ekibi henüz net bir fikre sahip olamadı. 

Somut bilgi yok

İsmail Kartal, Karadeniz ekibinin özellikle Rostov ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarını defalarca izledi, ancak rakibin oyun karakteri ve sistemi konusunda somut bilgilere ulaşamadı. 22 oyuncu transfer eden ve oynadığı maçlara da farklı sistem ve 11’lerle çıkan Trabzonspor için mesaiye devam edilmesi kararlaştırıldı.

Sarı-lacivertli teknik adamın, Trabzonspor’un pazar günü Avni Aker Stadı’nda oynanacak maça son olarak kadrosuna kattığı oyuncularla çıkabileceğini düşündüğü ve analizlerine bu doğrultuda devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor