Feneri Yende Gel Rize'm

Son haftaların flaş takımı Çaykur Rizespor yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda. Rehavet Uyarısı Dün İstanbul’a giderek kampa giren Yeşil-Mavili ekip, Fenerbahçe’ye sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor’da zorlu müsab

Feneri Yende Gel Rize'm
Son haftaların flaş takımı Çaykur Rizespor yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda.
 
Rehavet Uyarısı
 
Dün İstanbul’a giderek kampa giren Yeşil-Mavili ekip, Fenerbahçe’ye sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor’da zorlu müsabaka öncesi Kamerunlu forvet Kweuke’nin yanı sıra Görkem’in sakatlığı bulunuyor. Teknik adam Uğur Tütüneker, oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.
 
Zevkli Maç Olacak
 
Şampiyonluk turu atmanın planlarını yapan Fenerbahçe’nin hevesini kursağında bırakmanın hesaplarını yapan Çaykur Rizespor’da futbolcular da zafer yemini etti. Yeşil-Mavili oyuncu Kıvanç Karakaş, son iki haftada aldıkları galibiyetlerle düşme potasından kurtulma adına rahatladıklarını söyledi. Yeşil-Mavili oyuncu Kıvanç şöyle devam etti; “Ligde rahat bir konuma geldik. Oynayacağımız Fenerbahçe maçı ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe çok güçlü bir ekip. Şampiyonluk için oynayacaklar ve çok zevkli bir maç olacak.”
 
Lualua varsa sorun yok
 
Çaykur Rizespor’u son iki maçta ipten alan Demokratik Kongolu futbolcu Lomana Lualua, Fenerbahçe maçında 11’de sahaya çıkacak. Kamerunlu forvet Leonard Kweuke’nin Torku Konyaspor maçında sakatlanması ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak olmasının ardından gözler Lualua’ya çevrildi. Deplasmanda Kayserispor’u 2-0 ve sahasında Torku Konyaspor’u 3-1’lik skorlarla mağlup ettiği müsabakalarda oyuna sonradan girerek galibiyetlerin mimarı olan Lualua’yı Fenerbahçe maçına hazırlayan teknik adam Uğur Tütüneker, Demokratik Kongolu oyuncuya çok güveniyor. Tam olarak hazır olmasa da özverili bir şekilde forması için mücadele eden Lualua’yı taraftarlar da bağrına bastı.
 
Son maça bırakmayın
 
Çaykur Rizespor, ligde kalmayı garantilemek için son dört maçına kilitlendi. Ancak Yeşil-Mavili ekip bu işi son haftaya bırakmak istemiyor. Yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da teknik adam Uğur Tütüneker şunları söyledi; “Fenerbahçe maçında puan çıkarmak elbette bizim için çok önemli. Şu da bir gerçek ki her takım Kadıköy’den puan alamıyor. Belki Başkanımız o sürprizi ortaya çıkarmıştır.”
 
“Biz orada iyi futbol oynayarak, puan çıkarmaya çalışacağız. Biz Konya maçında da zaman zaman iyi oynamadık. Önemli olan üç puan ve onu da aldık. Kadıköy’de ne şartlar altında maç yapacağımızı biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Son maça işi bırakmak istemiyoruz. Elazığspor maçında büyük stres olur. O maç öncesi işi bitirmek ve rahatlamak istiyoruz. Bu işin ekonomik boyutu da var ve son dört maçta tüm puanlara talibiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler