Fener'i Avni Aker korkusu sardı !

F.Bahçe'de, zorlu Trabzonspor karşılaşması için geri sayım başlarken, teknik heyet tamamıyla Moussa Sow'a odaklanmış durumda.Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları, özellikle büyük maçlarda gösterdiği performansla takımın en önemli golcüsü olan Sen

Fener'i Avni Aker korkusu sardı !

F.Bahçe'de, zorlu Trabzonspor karşılaşması için geri sayım başlarken, teknik heyet tamamıyla Moussa Sow'a odaklanmış durumda.

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları, özellikle büyük maçlarda gösterdiği performansla takımın en önemli golcüsü olan Senegalli forveti, pazar günkü mücadeleye özel olarak hazırlıyor.

Sow ile ikili görüşmeler yaparak motive etmeye çalışan Sarı Lacivertli antrenörlerin en çok üzerinde durdukları konu ise, Trabzonspor-F.Bahçe maçlarındaki yüksek gerilim.

Bu süreçte, Sarı Lacivertli antrenörler ile Moussa Sow arasında ilginç diyalogların yaşandığı öğrenildi.

 

SEZONUN EN ZORLU MAÇI

- Bu sezon en zor maçımızı pazar günü Trabzonspor'la oynayacağız?

- SOW: Neden? Ben daha önce Lille forması giyerken Trabzon'da maç oynadım, hatta gol de attım. Ne ben, ne de takım arkadaşlarım hiçbir sıkıntı yaşamamıştık. Şimdi niye problem olsun ki?

 

- O MAÇI tamamen unut. Çünkü bu maçta her şey başka olacak. Her yönüyle benzersiz bir atmosferde oynayacaksın. Trabzon-F.Bahçe maçlarında tansiyon her zaman çok yüksek olmuştur. Şike iddiaları yüzünden bu maçın gerilimi daha da yüksek olacak. Belki de hayatında görmediğin kadar ateşli ve tutkulu bir taraftar grubuna karşı oynayacaksın. Ayrıca, unutma ki, Trabzon'da bizim taraftarımız olmayacak. Sadece sen değil takımdaki tüm futbolcular kendilerini çok çetin bir mücadelenin beklediğini bilmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor