Fener'e para verdiniz bize de verin

Lig TV'nin yemeğinde olaylar çıkmış!İstanbul basını Lig Tv'nin verdiği iftar yemeğinin detaylarını aktardı. İşte o haber;Yemeğe Adnan Öztürk ve Murat Özaydınlı arasındaki söz duellosu damga vurdu. G.Saray'ın tavrını sert şekilde eleştiren Yıldırım Demirör

Fener'e para verdiniz bize de verin

Lig TV'nin yemeğinde olaylar çıkmış!

İstanbul basını Lig Tv'nin verdiği iftar yemeğinin detaylarını aktardı. İşte o haber;

Yemeğe Adnan Öztürk ve Murat Özaydınlı arasındaki söz duellosu damga vurdu. G.Saray'ın tavrını sert şekilde eleştiren Yıldırım Demirören, Mehmet Ali Aydınlar'a da "Fener'e para verdiniz... O zaman bize de verin" dedi

GERGİNLİK ŞENER'İN RESTİYLE BAŞLADI

Şike soruşturmasının gölgesindeki Türk futbolu tarihinin en karışık günlerini geçiriyor... Özellikle Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı son kararın arkasından gerilen ilişkiler, önceki akşam Lig TV'nin düzenlediği iftar yemeğine damgasını vurdu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "Futbol Federasyonu varsa ben gelmem" restiyle günler öncesinden konuşulan iftar yemeğinde çok sert tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı. İşte o gece yaşananlar...

MEKANDA BUZ GİBİ BİR HAVA ESTİ!..

Yemeğin ardından kulüp temsilcileri konuşma yapmak için kürsüye geçmeye başladı... Başkan Ünal Aysal yurt dışında olduğu için G.Saray'ı temsil eden 2. Başkan Adnan Öztürk, resmi siteden yaptıkları açıklamanın nedenlerini anlattı. Bu konuşma sırasında F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı'nın, "Bu adam saçma sapan konuşuyor" demesi mekanda buz gibi bir hava estirdi. Fakat Öztürk'ün de yanıtı gecikmedi: "O zaman kürsüye sen gel de düzgün konuş..."

 

FENER'E VERDİNİZ BİZ DE PARA İSTERİZ

İkili arasındaki gerginlik daha da büyümeden önlenirken konuşma sırası kendisine gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de çok sert ifadeler kullandı... Demirören, G.Saray ve Trabzon'u kastederek, "Türk futbolu bir gemi... Ve bu gemiyi batmadan kurtarmalıyız. Fakat gemiyi ilk olarak fareler terkeder" diye konuştu. Demirören, TFF'nin tesisler için F.Bahçe'ye para vermesine de "O zaman biz de para isteriz" tepkisini gösterdi.

SONUÇLARA HEP BİRLİKTE KATLANIRIZ

Ürsüye son olarak Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar çıktı... Galatasaray'ın açıklamalarına tepki gösterin Aydınlar, "Bu günü tarihe not düşün. Galatasaray, Türkiye'yi UEFA'ya ihbar etmiştir. Artık bundan sonra yaşanacakların sonuçlarına hep beraber katlanacağız" açıklamasını yaptı. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl da Ünal Aysal ve Ali Dürüst'ün farklı açıklamalar yaptığını belirtip, "Laurel ve Hardy gibisiniz" dedi.

FİKİR BABASI YAYINCI KURULUŞ MU?

Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda uygulamak istediği playoff sistemi sonrası tüm gözler ligin yayıncı kuruluşu Lig TV'ye çevrilmiş durumda. İddialara göre sistemin fikir babası Lig TV.

SON AYLARDA BÜYÜK GELİR KAYBI YAŞADI

Son gelişmeler üzerine Lig TV'nin gelir kaybı yaşadığı, bu nedenle TFF'ye play-off sistemini önerdiği iddia ediliyor.

OKTAY DERELİOĞLU

TFF'NİN KARARLARI SAĞLIKSIZ

BU sisteme karşıyım. Böylece Anadolu ve İstanbul takımları ayrımı olacak. Şu anda TFF'nin alacağı her hangi bir kararın sağlıklı olacağına inanmıyorum. Türkiye bu sisteme uyum sağlayamaz. Eğer bu şekilde şikenin önleneceği düşünülüyorsa TFF bu konuda yanılıyor. Şikeyi önlemenin tek yolu caydırıcı kararlardır.

 

SELÇUK YULA

KİMSE MENDİLLE AĞLAMAZ

Son 5 yıldır play-off sisteminin gündeme gelmesini ısrarla isteyenlerin başında geliyorum. Bu sistem çok faydalı olacak. Hiç olmazsa şampiyon ortaya çıkınca kimse elinde mendille ağlamaz. Mutlaka Ayrıca hem yayıncı kuruluş kar eder, hem de kulüpler kar eder. Belki futbolcular biraz yorulabilir ama varsın yorulsunlar.

İLKER YAĞCIOĞLU

GELİŞMİŞ ÜLKELERDE YOK!

PLAY-OFFsistemini doğru bulmuyorum. Ligin 34 haftasını lider bitiren takım kesinlikle şampiyon olmalı.

Gelişmiş ülkelerinde play-off sistemi yok. Bu daha çok yayıncı kuruluş için iyi olur. Böylece daha çok kazanç sağlarlar. Ancak ben Futbol Federasyonu'nun averajla şampiyonluğu kaldırmasını istiyorum.

ÖMER ÜRÜNDÜL

BÜYÜK HEYECAN GETİRİR

Şu ana kadar ülkemizdeki uygulamasını görmedik ama bana göre bu sistem iyi olur. Play-off lige büyük bir heyecan katacaktır. Ancak son bölümlerde büyük bir gerililer yaşanabilir. Ben bu sistemin futbolcuları yoracağı fikrine katılmıyorum. Örneğin Messi'yi düşünün. Bu oyuncu dinlenmek nedir bilmiyor.

TEKNİK ADAMLAR NE DİYOR?

LİGDE KALİTE DÜŞER

PLAY-OFF ile ilgili teknik adamlar farklı yorumlar yaptı. Nurullah Sağlam, "Ligin kalitesi düşer" derken, Ziya Doğan "Anadolu takımlarının şampiyonluk şansı artar" diye konuştu. Yılmaz Vural ise "Düşme hattına play-out uygulansın" dedi.

İLHAN CAVCAV'DAN UTANIYORUZ!

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlara destek vermesi taraftarların büyük tepkisini çekti. G.Birliği'nin en önemli tribün gruplarından biri olan Alkaralar yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce bu kirli düzenin avukatlığına soyunan İlhan Cavcav gibi bir başkanımız olduğu için utanıyoruz" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor