Fener’e İsviçre kapısı ardında kadar kapandı!

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe’nin başvurusuyla ilgili 1 Eylül’de nihai kararını verdi. Başvuru reddedildi ve son kapı da kapandı.İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe kararını açıkladı. Sarı-Lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için yaptı

Fener’e İsviçre kapısı ardında kadar kapandı!

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe’nin başvurusuyla ilgili 1 Eylül’de nihai kararını verdi. Başvuru reddedildi ve son kapı da kapandı.

İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe kararını açıkladı. Sarı-Lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için yaptığı itiraz kesin olarak reddedildi.

İsviçre Federal Mahkemesi’ne akredite olarak dosyayı yakın takibe alan Habertürk, 1 Eylülde verilen karara da ulaştı. Kararda Fenerbahçe’nin yaptığı savunma da yer aldı.

İşte o savunma;

“Temmuz 2014’te Türkiye’de bir çok polis memuru tutuklanmıştır. Bu soruşturma kapsamında soruşturmayı yürüten polis memurları delilleri sahte üretmekten tutuklanmışlardır. Mahkemenin (UEFA) verdiği karar bu polislerin ürettiği sahte deliller üzerinden oluşmuştur. Şunu da belirtmek isteriz ki takımın yöneticilerine karşı yapılan suçlamalar Türk yargısı tarafından bozularak yeniden bir davanın görülmesi için karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor