Fener'e hakem desteği!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Kayserispor ile karşılaştı. Kayserispor'da 43. dakikada Larrys Mabiala ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, 45. dakikada yedek kulübesinden Kayacan Erdoğan da direkt kırmızı kartla oyundan

Fener'e hakem desteği!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Kayserispor ile karşılaştı.

Kayserispor'da 43. dakikada Larrys Mabiala ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, 45. dakikada yedek kulübesinden Kayacan Erdoğan da direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. 90. dakikada Kayserispor'un genç oyuncusu Sinan Bakış da kırmızı kart gördü. Fenerbahçe maçı 2. yarının 53. dakikasında attığı golle 1-0 kazandı.

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın rakiplerine kaç kırmızı kart çıktı?

Bu sezon hakemler, Fenerbahçe'nin rakiplerine 11 kırmızı kart çıkarırken, Galatasaray'ın rakiplerine (4ü Trabzonspor maçında olmak üzere) 5 kırmızı kart çıktı. 3 İstanbullu'dan bir diğeri olan Beşiktaş'ın rakiplerine ise sadece 1 kırmızı kart gösterildi

Kırmızı kartlardan sonra skorlar nasıl değişti?

İlk hafta Fenerbahçe'nin rakiplerinden Eskişehirspor'da Goran Causic 58. ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ancak Fenerbahçe maçı ilk yarıdan 2-0 önde kapatmıştı ve maç da bu skorla tamamlanmıştı.

4. hafta Fenerbahçe Kasımpaşa deplasmanında kazanırken Veysel Sarı, 76. dakikada atılmıştı ama Fenerbahçe 42. dakikada 0-1 öne geçmiş ve maçı da öyle tamamlamıştı.

8. hafta Kayserispor deplasmanında 83. dakikada Mustafa Akbaş ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, Fenerbahçe golcü Persie ile 27. dakikada atmıştı ve maç 0-1 bitti.

12. hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında Fenerbahçe maçı 1-3 önde götürürken, 84. dakikada Nurullah Kaya atılmıştı ve maç 1-3 sonuçlanmıştı.

13. hafta Fenerbahçe, Trabzonspor'u ağırladı. Maç 1-0 devam ederken Alper Uludağ 42. dakikada atıldı ve Fenerbahçe 88'de bir gol daha atarak 2-0 kazandı.

15. hafta Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı 0-0 devam ederken 69. dakikada Badji atılmıştı. 84'te Fenerbahçe Nani ile golü bulmuş ve maçı 1-0 kazanmıştı.

18. hafta Eskişehir - Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe 0-1 galipken 65. dakikada Alparslan Öztürk atılmış ve Fenerbahçe maçı 0-3 kazanmıştı.

21. hafta Fenerbahçe sahasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçtikten sonra Titi 45. dakikada kırmızı kart gördü ve maç 3-1 bitti.

Son olarak 25. haftada Fenerbahçe - Kayserispor maçı 0-0 devam ederken Kayserispor'dan 2 oyuncu birden atıldı. 2. yarıda Persie ile Fenerbahçe maçı 1-0'a getirdi. 90. dakikada Kayserispor'da bir oyuncu daha kırmızı kart gördü ve maç 1-0 bitti.

Beşiktaş'ın ise sadece sezonun ilk haftasında rakibi Mersin İdmanyurdu 65. dakikada Mehmet Taş atılmasıyla 10 kişi kalmıştı. Maçta o dakikada skor 1-2 Beşiktaş lehineydi ve maç sonrasında 1-5 sonuçlanmıştı.

Futbolarena 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor