Fener'e göre saldırının sebebi...

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının sonunda Fenerbahçeli futbolcuların tahriklerinin taraftarı gerdiğini göremeyen Fenerbahçeli yetkililer, Trabzonspor yönetimine yapılan linç girişimini başkan Hacıosmanoğlu'na mal etmeye çalışmaya devam ediyor.Fenerbahçe Ku

Fener'e göre saldırının sebebi...

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının sonunda Fenerbahçeli futbolcuların tahriklerinin taraftarı gerdiğini göremeyen Fenerbahçeli yetkililer, Trabzonspor yönetimine yapılan linç girişimini başkan Hacıosmanoğlu'na mal etmeye çalışmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, "Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu'nun sabırsızlığı, maçın ardından yaşanan olayları bu noktaya getirmiştir" dedi.

Şahin, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, konuyla ilgili yorum yapmanın çok zor olduğunu belirterek, olayın tek taraflı gerçekleşmediğini söyledi.

Fenerbahçe taraftarının ve futbolcularının olgun bir şekilde hareket ettiğini ifade eden Şahin, "Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sabırsızlığı, maçın ardından yaşanan olayları bu noktaya getirmiştir. Başkanın bu davranışı bilerek yaptığını düşünmüyorum çünkü bir spor yöneticisinin böyle bir hareketi asla kabul edilemez" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu'nun maçın ardından biraz daha sakin davranması gerektiğini dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Bizim protokol tribününün arasında bir misafirhanemiz var. Maçlardan sonra maça gelen protokol zevatını bu misafirhanede ağırlarız. Maçın ardından seyircinin dağılmasına kadar protokol üyeleri burada bekler. Sayın Hacıosmanoğlu nedense acele edip aşağıya inmiş. Ne düşündüğünü bilemeyiz. İstenmeyen olayların yaşanması başkanın bu tavrından kaynaklanıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler