Fener'e futbolcular rest çekti

Fenerbahçe Kulübü, UEFA’nın verecek olduğu kararı beklerken,  4 futbolcusundan rest yedi. Sarı-Lacivertli takımda Sow, Cristian, Dia ve Bienvenü, yönetime başvurup “UEFA, kulübü Avrupa’dan men ederse burada duramayız” restini çekti. İŞTE O HABER:"Sarı-Lac

Fener'e futbolcular rest çekti

Fenerbahçe Kulübü, UEFA’nın verecek olduğu kararı beklerken,  4 futbolcusundan rest yedi.

 

Sarı-Lacivertli takımda Sow, Cristian, Dia ve Bienvenü, yönetime başvurup “UEFA, kulübü Avrupa’dan men ederse burada duramayız” restini çekti.

 

İŞTE O HABER:

"Sarı-Lacivertli takımda Sow, Cristian, Dia ve Bienvenü, yönetime başvurup “UEFA, kulübü Avrupa’dan men ederse burada duramayız” restini çekti.

 

FENERBAHÇE’DE gergin bekleyiş sürüyor... Geçen sezon başında şike olayının patlaması ve takımın Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi sonrası Lugano, Santos, Emenike ile Niang’ı kaybeden ve bitirdiği bir yıldız transferini de gerçekleştiremeyen Fenerbahçe yine benzer bir durumla karşı karşıya. Avrupa’da görüşme yapılan bir çok yıldızın Avrupa’dan men edilme riski nedeniyle Fener’e soğuk baktığı bildirilirken, takımda da bir çok yıldız olumsuz bir durumda ayrılacak.

 

Moussa Sow, Bienvenü, Cristian ve Dia, UEFA’dan ceza gelmesi halinde Fener’den ayrılıp başka kulüp arayacaklarını yönetime bildirirken, diğer isimler de tedirgin. Yönetimin ise ceza halinde Alex, Cristian, Kuyt ve Sow’u takımda tutup diğer yabancı isimleri talepler doğrultusunda elden çıkarmayı planladığı öğrenildi"

 

FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRİM YAPTI

Fenerbahçe, bugün KAP’a resmi bir yazı yazarak, “Bugün tarihli Star Gazetesi'nde "Fener'de büyük göç" başlığı ve "Sow, Cristian, Dia ve Bienvenu yönetime başvurup, 'UEFA kulübü Avrupa'dan men ederse burada duramayız' restini çekti" alt başlığıyla yayınlanan haber gerçek dışıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler