Fener'e bir kötü haber daha!

TFF karşı çıkmasına rağmen Shakhtar Donetsk maçına, “En büyük delilimiz alın terimiz” yazılı pankartla çıkan F.Bahçe’ye para cezası verilecek.Fenerbahçe ile Futbol Federasyonu arasındaki gerginliğe önceki gün yeni bir halka eklendi. Sarı lacivertli kulüp,

Fener'e bir kötü haber daha!

TFF karşı çıkmasına rağmen Shakhtar Donetsk maçına, “En büyük delilimiz alın terimiz” yazılı pankartla çıkan F.Bahçe’ye para cezası verilecek.

Fenerbahçe ile Futbol Federasyonu arasındaki gerginliğe önceki gün yeni bir halka eklendi. Sarı lacivertli kulüp, Shakhtar Donetsk maçı öncesi TFF’ye bir yazı göndererek, takımın sahaya, “En büyük delilimiz alın terimiz” yazılı pankartla çıkmak istediğini bildirdi. TFF, “Uygun görülmemiştir” diye ret cevabı vermesine rağmen Fenerbahçe, pankartı açtı. Kurallar gereği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecek olan sarı lacivertli kulübe 5 bin TL para cezası verileceği öğrenildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü, taraftarların sahaya girmesi nedeniyle maç yarıda kaldığı için Shakhtar Donetsk Kulübü’nden özür diledi.

Öte yandan, özel karşılaşma olması nedeniyle müsabakada temsilci ve gözlemci görev yapmadığı için, gözler hakem Fırat Aydınus’a çevrildi. Disiplin Kurulu, Aydınus’un raporu ve televizyon görüntüleri doğrultusunda Fenerbahçe’ye ceza verecek. Sarı lacivertlilere 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler