Fener'den "Ligden çekiliriz" uydurması!

Türk futbolunda ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hak yerken emekleri hiç ederken sesi çıkmayan Fenerbahçe camiası 1-2 hakem hatasının ardından ortalığa düşerek "hak" arama adı altında tehditler savurdu. Yapılan açıklamada ligden çekileceklerini v

Fener'den "Ligden çekiliriz" uydurması!
Türk futbolunda ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hak yerken emekleri hiç ederken sesi çıkmayan Fenerbahçe camiası 1-2 hakem hatasının ardından ortalığa düşerek "hak" arama adı altında tehditler savurdu. Yapılan açıklamada ligden çekileceklerini ve havuzdan çıkacaklarını söyleyerek açık olarak tehditler savruldu.
 
Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun açıklası şöyle;
 
 
“Hakem kararları değil, olay daha ciddi boyutta”
“Bunların neden yapılığını biliyoruz, tüm kamuoyu da biliyor. Sadece Fenerbahçeliler değil tüm kulüp taraftarları da biliyor. Üniversitelere talebe gelmesin, futbol sahalarına seyirci gelmesin başımız ağrımamasın istiyorlar. Federasyonda bunları izah ettik, yanlış yapıyorsunuz dedik. TFF bizi yönetenler, şuanda anladığımız kadarıyla hakem kararları değil, olay daha ciddi boyutta. Biz spor kulübüyüz, en önemli sivil toplum örgütüyüz. 30 mart seçimleri var diye bu güne kadar konuşmadık”.
 
“Elini kolu kırmışlar”
“Fenerbahçe kongre üyeleri kan ağlıyor. Bize bu kulübü yönettirmemek için mücadele ediyorlar. Şampiyonluk için onur mücadelesi veriyoruz. UEFA’ya gitmememiz için halen bizi engellemeye çalışıyorlar. UEFA’dan 2 sene ceza verildi aslında 3 sene aldık. Medya bunu işlemiyor. Çıkan karar 2 yıl ama 3 yıl ceza yedik. Bütün bunlara rağmen böyle bir vergi vermiş Fenerbahçe. Elini kolu kırmışlar. Bu vergi, 3 Anadolu kulübünün tüm bütçesini kapsar.  30 milyar üzerinde federasyonlara para ödüyor Fenerbahçe. Katkı payları ödüyor. Bu paralar nasıl geliyor; sponsor ve seyirciden. Sizin abuk sabuk yasaklarınızla bu kulüp nasıl ayakta kalır”?
 
“Ligden çekiliriz”
“Ben vazgeçtim sportif başarıdan başka şeyler anlatıyorum. Biz bu konularla ilgili çok netiz. Tüzük için hazırlıktayız zaten. Gerekirse madde koyarız ligden çekilme dahil her kararı alırız”.
 
“30 Mart seçimleri sonra her şeyi yaşarız”
“Federasyon başkanı beni aradı çok kibar, çok seviyorum. Sivas maçındaki çizgi hakemi, göğsüne çarptı diye gördüm demiş. Böyle bir şey olabilir mi? Sağdan soldan eller giriyor burada. Federasyon başkanına da inanıyoruz. Kurulları gördünüz, bunlar tesadüf değil. 30 Mart seçimleri sonra her şeyi yaşarız. Çok yakında fırınlara da haber verecekler Fenerbahçe’ye ekmek vermeyin diye. Sportif olayı aşarız. Bizim oyuncularımız hatalıysa bizim problemimiz”.
 
“Yayından çekiliriz”
“Şuanda bizden aldıkları para 10 milyon dolar. 25 trilyon yani. Biz bunların da mücadelesini vereceğiz. Gerekirse de yayından da çıkarız. Biz bu kadar vergi ödüyorsak, emek veriyorsak kimse kusura bakmasınlar her şeyi yaparız”.
 
“Artık bizimle oynamayı bırakın. 3 yıldır aynı şekilde bir kulübün taraftarıyla, başkanıyla uğraşıyorlar”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor