Fener'den hadsiz açıklama

Fenerbahçe, son günlerde Trabzonspor alehyinde yaptığı hadsiz ve seviyesiz açıklamlarına bir yenisini daha ekledi.Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklmaları yeniden gündeme getirerek kendisini aklamaya çalışan Fenerb

Fener'den hadsiz açıklama

Fenerbahçe, son günlerde Trabzonspor alehyinde yaptığı hadsiz ve seviyesiz açıklamlarına bir yenisini daha ekledi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklmaları yeniden gündeme getirerek kendisini aklamaya çalışan Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklama ile seviyesini bir kez daha göstermiş oldu.

Şikeden hüküm giymiş başkanlarının savunulduğu açıklamada Yakup Aslan'ın " Fenerbahçeli bir iş adamının Trabzonspor'a para yardımı yaptığını" iddia ettiği açıklamayı yalanlamak veya aksi yönde bir açıklama yapmak yerine Trabzonspor cephesine had sınırlarını aşan ifadeler kullanıldı. İşte o açıklama;

"Bir kulüp başkanının, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın beyanlarına karşı bazı basın yayın organlarında yer alan seviyesi, üslubu ve içeriğe yönelik algı eksikliği şahsı ile birebir örtüşen açıklamaları tarafımıza ulaşmıştır.

Bilindiği ve kolaylıkla anlaşılacağı üzere, Sayın Başkanımızın belirttiği husus ve iddialar, kendisinin şahsi düşünceleri ve değerlendirmeleri olmayıp; aynı kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan’ın ifadelerinin birebir tekrarıdır.

Bununla birlikte; söz konusu itiraflarda bulunan basın sözcüsüne, kendisine ve yönetimine hakaretler yağdıran hukukçularına ve kendisi hakkında ciddi ithamlarda bulunan Trabzon’un saygın medya kuruluşlarına cevap dahi veremeyen bu kişinin Fenerbahçe’nin Başkanına yanıt vermesinin ve yanıt beklentisi içinde olmasının ancak hadsizlik ve talihsizlik olacağı yönündeki görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşırız."

Yapılan bu açıklama Trabzonspro cephesinden tepki çekerken oldukçada manidar karşılandı. UEFA Avrupa liginde oynanacak Juventus maçı öncesinde böyle bir olayın gündeme getirilmesi Fenerbahçe Kulübü'nün ayıbı olarak görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor