Fener'den geldi "Kupa" dedi

Yeni sezon öncesi BEKO Basketbol Ligi’nde ses getirecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un son olarak Fenerbahçe Ülker’den kadrosuna kattığı ve 3 yıllık mukavele imzalattığı Can Maxim Mutaf iddialı açıklamalarda bulundu. 1.94 boyu

Fener'den geldi "Kupa" dedi

Yeni sezon öncesi BEKO Basketbol Ligi’nde ses getirecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un son olarak Fenerbahçe Ülker’den kadrosuna kattığı ve 3 yıllık mukavele imzalattığı Can Maxim Mutaf iddialı açıklamalarda bulundu. 1.94 boyundaki basketbolcu, Trabzonspor’da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, burada başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

KUPALAR KALDIRMAK İSTİYORUM

Can Maxim; “Transferimin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Muharrem Usta ve Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Uzun vadeli bir mukavele imzalayarak kariyerimde yeni bir sayfa açtım. Türkiye’nin en büyük camialarından birine gelmenin heyecanını yaşıyorum. Terimin son damlasına kadar mücadele edip, Bordo-Mavili formayla kupalar kaldırmak istiyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor