Fenerbahçe'yi o yıkmıştı!

Forma giydiği son 6 maçta suskunluğunu bozamayan yıldız futbolcu, Fenerbahçe karşısında patlama yapmaya hazırlanıyor.Fırtına’nın gol makinesi Burak Yılmaz, rakip fileleri gönderdiği 13 golle hem takımına çok kritik puanlar kazandırdı hem de krallıkta zirv

Fenerbahçe'yi o yıkmıştı!

Forma giydiği son 6 maçta suskunluğunu bozamayan yıldız futbolcu, Fenerbahçe karşısında patlama yapmaya hazırlanıyor.

Fırtına’nın gol makinesi Burak Yılmaz, rakip fileleri gönderdiği 13 golle hem takımına çok kritik puanlar kazandırdı hem de krallıkta zirveye kuruldu.

Ancak bir anda duran ve 4’ü Süper Lig, 2’si Şampiyonlar Ligi olmak üzere forma giydiği son 6 resmi maçta suskunluğunu bozamayan yıldız futbolcu, hafta içindeki Gençlerbirliği yenilgisinde de kart cezalısı olduğu için görev alamamıştı.

Bu süre zarfında Fenerbahçe deplasmanına özel olarak çalıştığı öğrenilen Burak, Kadıköy’de tam anlamıyla patlama yapmaya hazırlanıyor.

Fener’i o yıkmıştı
Milli oyuncu, 2009-2010 sezonunun son haftasında yine Şükrü Saracoğlu’nda oynanan derbide attığı golle maçın 1-1 berabere bitmesini sağlamış ve bir anlamda şampiyonluğu Fenerbahçe’nin elinden alıp Bursaspor’a vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler