Fenerbahçe'yi imha planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, F.Bahçe derbisinin planlarını hazırladı.Ara dönemde gelen kaleci Hakan Arıkan'ın performansı Yanal'ın defans bloğundaki endişelerini giderirken, Erkan Zengin ise vurucu silah olarak göze batıyor. Bordo mavili form

Fenerbahçe'yi imha planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, F.Bahçe derbisinin planlarını hazırladı.

Ara dönemde gelen kaleci Hakan Arıkan'ın performansı Yanal'ın defans bloğundaki endişelerini giderirken, Erkan Zengin ise vurucu silah olarak göze batıyor. Bordo mavili formayla çıktığı 4 maçta, 3 asist ve 1 gole imza atarak takıma büyük katkı yapacağının da sinyallerini veren Zengin, F.Bahçe derbisinde de önemli koz olacak. Yanal, orta sahada Mehmet Ekici Özer ikilisinin dantel gibi işleyerek Cardozo'ya aktaracağı toplar ve hızlı hücumla F.Bahçe'yi çökertmeyi planlıyor. Medjani'nin dönmesi ve takımın yükselen formu da Yanal'ın avantajları.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler