Fenerbahçe'yi ben şikayet ettim!

Bochum Savcılığı tarafından yürütülen şike soruşturması sırasında sıkça konuşulan iddialar ortaya atan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Spor yorumcusu Ahmet Çakar önceki gün twitter’dan “F.Bahçe’yi, UEFA’ya ş

Fenerbahçe'yi ben şikayet ettim!

Bochum Savcılığı tarafından yürütülen şike soruşturması sırasında sıkça konuşulan iddialar ortaya atan araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar önceki gün twitter’dan “F.Bahçe’yi, UEFA’ya şikayet eden Talip Doğan Karlıbel ve 25 arkadaşı” diye yazdı.

Karlıbel, “Evet, F.Bahçe’yi ben şikayet ettim. UEFA’ya 12 sayfalık rapor gönderdim. Arkadaşlarımızla organize olduk. 200 ayrı maille aynı raporlar ulaştı. Raporlarda TFF’nin ‘üç maymun’u oynadığı, bu kararı verebilecek durumda olmadığı, savcı ve polisin iş yapamaz hale getirilmeye çalışıldığı, F.Bahçe ile ilgili şike faaliyetleri iddiaları ve F.Bahçeli yöneticilerin suç örgütleriyle ilişkileri gibi ayrıntılı bilgiler verdim” dedi. Karlıbel, bu raporların UEFA’nın Türkiye’ye gelişinde katkısı olduğunu savunarak “Bana teşekkür yazısı göndereceklerini söylediler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor