Fenerbahçe'ye taraftarları saldırdı

Fenerbahçe’de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı sonrası olaylar meydana geldi. Kendisine ait Samandıra Can Bartu Tesislerine girişi sırasında otobüse Fenerbahçe taraftarları taşlı, sopalı, pet şişeli ve meşaleli saldırıda bulundu. Olayda araç içe

Fenerbahçe'ye taraftarları saldırdı

Fenerbahçe’de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı sonrası olaylar meydana geldi. Kendisine ait Samandıra Can Bartu Tesislerine girişi sırasında otobüse Fenerbahçe taraftarları taşlı, sopalı, pet şişeli ve meşaleli saldırıda bulundu. Olayda araç içerisinde bulunan Fenerbahçeli oyuncular çok korku yaşadığı öğrenildi. Yabancı oyuncuların ise taraftara tepki gösterdiği yöneticilere “bize neden saldırıyorlar dediği öğrenildi.” Sinirli Fenerbahçe taraftarı elinden zor kurtulan oyuncular ise güvenlik gerekçesi ile tesislerden uzun süre çıkarılmadı. Bu esna da Fenerbahçe taraftarı taşkınlık yapmaya devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler