Fenerbahçe'ye Tahkim kıyağı

Türkiye'de futbol adı altında oynanan tiyatro oyunu kaldığı yerden devam ediyor. Tahkim Kurulu her fırsatta verdiği kararlarla Trabzonspor'u duğrarken, Fenerbahçe'ye yeniden kıyak yaptı.   Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile oynadıklar

Fenerbahçe'ye Tahkim kıyağı
Türkiye'de futbol adı altında oynanan tiyatro oyunu kaldığı yerden devam ediyor. Tahkim Kurulu her fırsatta verdiği kararlarla Trabzonspor'u duğrarken, Fenerbahçe'ye yeniden kıyak yaptı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile oynadıkları maçta kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza alan Hasan Ali Kaldırım'ın 1 maçlık cezası 1 yıl süreyle ertelendi.Sarı Lacivertliler'in Başakşehir'i konuk ettiği maçta bir maçlık cezasını çeken Hasan Ali, geriye kalan cezasını seneye çekecek. 
 
Hasan Ali Kaldırım'ın cezası ertelenmeseydi, Fenerbahçe'nin hafta içinde Tuzlaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda cezasını tamamlamış olacaktı.
 
Her fırsatta aldığı kararlarla Trabzonspor'a karşı çifte standart uygulayan Türkiye Futbol Federasyonu ve diğer kurullarının Fenerbahçe'yi yine kayırdığı bu şekilde tekrar gözler önüne serildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor