"Fenerbahçe'ye gidersem..."

Geçen sezon başında Galatasaray'a, devre arasında Fenerbahçe'ye ve son olarak da Beşiktaş'a "Hayır" yanıtını veren Aykut Demir'in en büyük hayali olan Trabzonspor'a ulaşmak için hangi teklifleri geri teptiği anlaşma sağlandıktan sonra ortaya çıktı. Geçtiğ

"Fenerbahçe'ye gidersem..."
Geçen sezon başında Galatasaray'a, devre arasında Fenerbahçe'ye ve son olarak da Beşiktaş'a "Hayır" yanıtını veren Aykut Demir'in en büyük hayali olan Trabzonspor'a ulaşmak için hangi teklifleri geri teptiği anlaşma sağlandıktan sonra ortaya çıktı.
 
Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile adı anılan Aykut Demir'in, yönetici Abdürrahim Albayrak ile özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. 2012'nin temmuz ayında yapılan görüşmede Albayrak'ın "Bize gelir misin?" teklifine 25 yaşındaki stoperin, "Abdürrahim ağabey biz Karadenizliyiz. Fatih hocamla çalışmayı çok isterim ancak Trabzonspor'a gitme durumum var" dediği öğrenildi.
 
AYKUT KOCAMAN VE ÖNDER ÖZEN'LE GÖRÜŞTÜ
Galatasaray'ın teklifini geri çeviren Aykut'a devre arasında ise Fenerbahçe talip oldu. Kendisini Lugano'ya benzeten Aykut Kocaman ile bire bir görüşen Aykut'un tecrübeli teknik adama, "Hocam Fenerbahçe'ye gidersem babam beni keser. Biz Trabzonlu bir aileyiz" dediği ve sarı-lacivertlilerin transfer önerisini kabul etmediği ortaya çıktı. Yaklaşık bir aydır Trabzonspor ile birlikte Aykut Demir için nabız yoklayan Beşiktaş'ın ise sportif direktör Önder Özen aracılığıyla başarılı stoperle temasa geçtiği vurgulandı. Özen'e "Ünal hoca, İlhan Cavcav ile görüşüyor. Eğer anlaşamazlarsa o zaman Beşiktaş'ı düşünürüm. Önceliğim Trabzonspor" diyen Aykut Demir, sonunda Fırtına'ya gelerek hayallerine ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler