Fenerbahçe'ye bir şok daha!

Fenerbahçe orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle G.Saray’dan sonra Bursa maçında da forma giyemezken, futbolcudan gelen son haberler büyük sıkıntı yarattı. Liderliği kaptıran Fener'de işler çok zor.Bu sezon arka adalesindeki yırtığa rağme

Fenerbahçe'ye bir şok daha!

Fenerbahçe orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, sakatlığı nedeniyle G.Saray’dan sonra Bursa maçında da forma giyemezken, futbolcudan gelen son haberler büyük sıkıntı yarattı. Liderliği kaptıran Fener'de işler çok zor.

Bu sezon arka adalesindeki yırtığa rağmen idmanlara katılmadan direkt maçlara çıkarak büyük bir fedakârlık yapan ancak son Konyaspor maçında sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Emre’nin durumunun daha ciddi olduğu ortaya çıktı.

Sahayı ağlayarak terk ettiği Konya maçı sonrasında MR’ı çekilen ve sağ arka alt adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Emre’nin iyileşmesi için 6 haftaya ihtiyacı olduğu ifade edilirken, milli futbolcu haftaya Eskişehir ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada da kesin olarak forma giyemeyecek.

Tedavisine devam edilen Emre G.Antepspor mücadelesine yetişip yetişmeyeceği ise şüpheli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor