Fenerbahçe'ye Başbakan Ayarı

Hapis cezası alacağına kesin gözüyle bakılan Aziz Yıldırım'ın yerine başbakan kimi F.Bahçe başkanlığı için düşünüyor. BAŞBAKAN'IN YENİ ADAYI ALİ KOÇ Aziz Yıldırım'ın mahkeme sonucunda ceza alacağı ve sportif hayatının biteceği artık yüksek sesle paylaşılm

Fenerbahçe'ye Başbakan Ayarı

Hapis cezası alacağına kesin gözüyle bakılan Aziz Yıldırım'ın yerine başbakan kimi F.Bahçe başkanlığı için düşünüyor.

 

BAŞBAKAN'IN YENİ ADAYI ALİ KOÇ 

Aziz Yıldırım'ın mahkeme sonucunda ceza alacağı ve sportif hayatının biteceği artık yüksek sesle paylaşılmaya başlandı.

 

Savcı Ufuk Ermertcan‘ın 6 maçta şike, 3 maçta teşvik primi vermek ile haksız ekonomik çıkar sağlamak amaçlı örgüt kurmakla suçlamasıyla 13 yıl 10 ay hapis cezası istediği ve başkanlığı düşecek olan Aziz Yıldırım’ın yerine başbakan R. Tayyip Erdoğan bu kulübe yeni başkan adayı buldu.

 

Fenerbahçe’nin şikeden dolayı küme düşmemesi ve Trabzonspor’a hak ettiği şampiyonluk kupasının verilmemesi için her türlü önlemi alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe’ye  Ali Koç’u başkan  yapmak için çalışma başlattı.

 

Başbakan Erdoğan'ın bu düşüncesini Koç ailesine yakın kişilerle de paylaştığı söyleniyor.

 

ALİ KOÇ "AİLEVİ NEDENLER" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü'nün yeni yönetiminde yer almayacak olan Ali Koç, şunları söylemişti. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştuk.

 

3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi yine elimden geldiği kadarıyla maddi manevi kulübün yanında olacağım. Fenerbahçemiz'in bu sıkıntıları sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz.

Bu sadece resmiyette olmayacak ama diğer taraflarda hizmet etmeye devam edeceğim.. Ben bir yere gitmiyorum.

 

Buradayım. Yarın da kulüpteyim. Yeni yönetimimiz hayırlı Uğurlu olsun. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor."

 

Tüm bu gelişmelerden sonra tarafların nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.

 

Kaynak: Haberler.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler