Fenerbahçe'nin hesapları bozuldu

Fenerbahçe'de son günlerde yaşananlar sarı-lacivertli taraftarları ayağa kaldırdı. Pazar günü Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Düzce Topuk Yaylası tesislerini ziyaret ederek ardından İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde dev bir yürüyüş yapmayı planlayan taraftarlar

Fenerbahçe'nin hesapları bozuldu

Fenerbahçe'de son günlerde yaşananlar sarı-lacivertli taraftarları ayağa kaldırdı.

Pazar günü Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Düzce Topuk Yaylası tesislerini ziyaret ederek ardından İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde dev bir yürüyüş yapmayı planlayan taraftarlar ise Emniyet engeline takıldı.

Tribün gruplarından GRUP CK, GFB ve taraftarları bu yürüyüşe davet eden ANTU ise organizasyonun iptal olduğunu akşam saatlerinde duyurdu. Emniyet'in bazı taraftarlar gruplarının tribün liderleriyle bir görüşme yaptığı ve provakasyon sebebiyle yürüyüşün yapılmamasını istediği öğrenildi.

Bu yaşanan gelişmelerden sonra Fenerbahçe yönetimi ise Pazar günü takımı Şükrü Saracoğlu Stadı'na getirme kararı aldı. Düzce'de kampın planlanan tarihinden iki gün önce bitirileceği ve Pazar günü statta taraftar ile bir buluşma düzenleneceği öğrenildi.

Fenerbahçeli taraftarlar statta yapacakları bu gövde gösterisinin ardından ise Bağdat Caddesi'nde birlikte yürümeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler