Fenerbahçelileri deli eden "Şike" tweeti!

Kitap evi öyle bir cevap verdiki...

Fenerbahçelileri deli eden "Şike" tweeti!
Trabzonspor'un kupasının gasp edildiği 2011 sezonunda şikeci olduğu Avrupa Spor Mahkemeleri tarafından tespit edilen, UEFA'dan ceza alan ve Türkiye'de de başkanları hapis cezası alan Fenerbahçe'nin taraftarları adeta deilye döndüren bir gelişme yaşandı.

Moda Kitap, Twitter'dan bir duyuru yaparak, Ramazan Bayramı nedeniyle takipçilerine ücretsiz kitap dağıtacağını bildirdi. Bu tweeti gören takipçilerden birinin, "RT ettim ama inşallah şike yoktur" şeklindeki tweetine Moda Kitap'tan ortalığı karıştıran şu cevap geldi: "Fenerbahçe değiliz."

Bu tweet sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı.Gerçeğe tahammül edemeyen Fenerbahçe taraftarları Moda Kitap'a çok sert tepki gösterirken, olay tehdit boyutlarına vardı. 

"VALİLİK, EMNİYET VE SAVCILIĞA BAŞVURDUK"
Moda Kitap yetkilileri bunun üzerine açıklama yayınlayarak, Fenerbahçe hakkında kullanılan ifadenin sadece bir şaka olduğu ve gelen tehditler nedeniyle Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılığa başvuru yapıldığı bildirildi. Açıklamada, dükkanın geçici bir süre kapatıldığı belirtilirken, Twitter hesabının da kilitlendiği görüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor