Fenerbahçe'den TS açıklaması

Fenerbahçe, Trabzonspor'a açıklama yaptı. İşte sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan o açıklama:"Profesyonel Futbol Takımımız; 2010-11 sezonunun ikinci yarısında oynadığı1530 dakikanın her bir saniyesinde, inançla, emekle, varlığımızın

Fenerbahçe'den TS açıklaması

Fenerbahçe, Trabzonspor'a açıklama yaptı. 

İşte sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan o açıklama:

"Profesyonel Futbol Takımımız; 2010-11 sezonunun ikinci yarısında oynadığı1530 dakikanın her bir saniyesinde, inançla, emekle, varlığımızın tüm gücüyle mücadele etti ve biz bu mücadeleyi, bir 'Spor Kulübü' olarak, tüm branşlarımıza taşıdık.

Bu sezon, televizyon programlarından, gazetelere; internet sitelerinden sosyal medyaya kadar; görsel-yazılı-sosyal bütün alanlarda takımımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın hakları çiğnenirken; koskoca bir camia sistematik olarak linç edilirken, biz, birbirimize olan inancımızdan, takımımıza olan güvenimizden, sahada verdiğimiz emekten biran olsun şüphe duymadık.

Çoğu zaman bu yargısız infazlar karşısında duruşumuzu bozmadık; ancak bu infazı yapanların isimlerini, tarihimizin unutulmayacak sayfalarına -teker teker- 'silinmeyecek şekilde' kaydettik.

Nasıl işlediğini ve hedefini bilmediğimiz sistemin çarkları, sürekli aleyhimize dönerken; biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 'içimize dönüp, oyunumuza baktık; taraftarımız ile bütünleşip tüm bu sürece ve yaşanan tüm haksızlıklara, kimseye saygısızlık yapmadan karşı koymaya çalıştık.

Ancak bir noktada artık YETER demenin vakti geldi.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler