Fenerbahçe'den tarihi karar!

Fenerbahçe'nin saat 17.00'deki basın toplantısının ana maddesinin kongre olduğu söyleniyor.Futbolda şike soruşturması kapsamında en büyük darbeyi yiyen Sarı-Lacivertli yönetim, kongre kararı alacağı öğrenildi.13 YIL SONRA İLK KEZ Şike soruşturması kapsamı

Fenerbahçe'den tarihi karar!

Fenerbahçe'nin saat 17.00'deki basın toplantısının ana maddesinin kongre olduğu söyleniyor.

Futbolda şike soruşturması kapsamında en büyük darbeyi yiyen Sarı-Lacivertli yönetim, kongre kararı alacağı öğrenildi.

13 YIL SONRA İLK KEZ
Şike soruşturması kapsamında Başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklanması istemiyle mahkemeye sevkedilmesi nedeniyle kendi arasında toplanan yönetim kurulu büyük bir ihtimalle kongre kararını açıklayacak.

Bu süreçte kongreye gidildiği takdirde yeni başkan seçilecek. Bu durumda Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlık görevi sona erecek.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Yönetim Kurulumuz, 3 Temmuz Pazar gününden itibaren yaşanan hukuki süreçle ilgili, taraftarlarımızı ve kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bugün saat 17.00'de, 1907 Tribünü'nde bir basın toplantısı düzenleyecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler