Fenerbahçe'den kızdıran açıklama

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, daha önce iki kez son haftada kaçırdıkları şampiyonluğu bu kez oralara getirmeden mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Galatasaray derbisi öncesi CNBC-e'ye konuk olan Özdemir, üst üste alınan galibiyetlerle iyi

Fenerbahçe'den kızdıran açıklama

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, daha önce iki kez son haftada kaçırdıkları şampiyonluğu bu kez oralara getirmeden mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Galatasaray derbisi öncesi CNBC-e'ye konuk olan Özdemir, üst üste alınan galibiyetlerle iyi bir seri yakaldıklarını ve lider durumda olduklarını söyleyerek, derbinin önemine de dikkat çekti. Nihat Özdemir iki kez son anda kaçırdıkları şampiyonluğu bu kez son haftaya bırakmayacaklarını söyledi. Nihat Özdemir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yapmış olduğu açıklamalar üzerine Şekip Mosturoğlu'nun düzenlediği basın toplantısının nevs-i müdafa olduğunu söyledi.

Daha önce yeni yönetimde görev almayacağını belirten Nihat Özdemir, bu zamana kadar Fenerbahçe'ye hizmet ettiğini ve bundan mutluluk duyduğunu fakat çok büyük bir gelişme olmadığı sürece sözünden dönmeyeceğini ve bundan sonraki dönemde yönetimde görev almayacağını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor