Fenerbahçe'den hükümete tehdit

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tarafından şike süresince himaye altına alınan Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçı sonrası  İstanbul’da terör estirirken bununla yetinmeyeceklerini de ortaya koydular. Fenerli taraftarlar işi öyle azıttılar ki  Kendiler

Fenerbahçe'den hükümete tehdit

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tarafından şike süresince himaye altına alınan Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçı sonrası  İstanbul’da terör estirirken bununla yetinmeyeceklerini de ortaya koydular. 

Fenerli taraftarlar işi öyle azıttılar ki  Kendilerini himaye altına alan Başbakan Erdoğan başkanlığındaki  hükümetinin yanı sıra ülkenin savcısına ve hakimine de meydan okumaya başladılar.

 

İyice azgınlaşan Fenerbahçe taraftarlarına bakalım artık kim dur diyebilecek.

 

İşte Fenerbahçe taraftarlarına yapılan çirkin çağrı

Kamuoyuna Duyurulur, 

3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan ve son olarak 12 Mayıs 2012 tarine kadar devam eden bu anlam verilmez duruma artık tepkimizi gösterme vakti geldi !

Biliyoruz ki, Başkanımızın, Yöneticilerimizin ve Takımımızın kamuoyunda Spor'da Şike adı altında bahsedilen düzmece olaylardan yakından/uzaktan alakası yoktur. 

Bugün gelinen noktada görüyoruz ki, yaşanılanlar ülkemizin en büyük camiası olan FENERBAHÇE camiasına karşı planlanmış kara bir oyundur.


Bizler bu oyuna karşı koyan, kulübünün her saniye yanında olan TARAFTAR'lar olarak gerek Çağlayan'da gerekse 12 MAYIS 2012 tarihinde kendi mabedimiz Şükrü Saraçoğlu'nda yaşanılan, anlam verilmeyen insanlık dışı yaptırımların karşısında sabırla durmayı bildik. Ancak, bu saatten sonra bilinmelidir ki sabrımız tükendi !


Biz böyle HÜKÜMET'i, böyle EMNİYET'i, böyle BASIN'ı kabul etmiyor ve istemiyoruz !


Başkanımız Sn. Aziz YILDIRIM'ın MAYIS 2012 sonunda planlanan duruşma sonunda tahliye edilmemesi durumunda BÜYÜK FENERBAHÇE taraftarı olarak gerçek tepkimizi göstereceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor