Fenerbahçe'den büyük skandal!

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi fenerbahce.org çok tartışılacak ve adına rahatlıkla skandal denilebilecek bir hataya bilerek veya bilmeyerek imza attı!Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Fenerbahçe’ye Kasımpaşa ile Ali

Fenerbahçe'den büyük skandal!

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi fenerbahce.org çok tartışılacak ve adına rahatlıkla skandal denilebilecek bir hataya bilerek veya bilmeyerek imza attı!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Fenerbahçe’ye Kasımpaşa ile Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan müsabakada taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunması dolayısıyla verdiği cezayı duyuran site, bu haberde Federasyon raporlarını da yayınladı.

Buraya kadar her şey normal… Ancak raporlarda, Galatasaray’a edilen küfürlerin açıkça yer alması ve resmi site tarafından bu küfürlerin sansürlenmeden yayınlanması görenleri şaşkına çevirdi!

Raporda ağza alınmayacak derecede ağır küfürler yer alırken, bu durumun gözden kaçırılan masum bir hata mı, yoksa bilinçli olarak imza atılan bir skandal mı olduğu belirsizliğini koruyor!

 

 

İşte o belge

 

 

iiiii.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler