''Fenerbahçe'den bıktım''

 UEFA Başkanı Michel Platini, F.Bahçe'nin F'sine bile tahammül edemiyor. Avrupa futbolunun Fransız patronu ile dün Sofya'daki UEFA İcra Komitesi toplantısı öncesi bir araya geldim. "Sayın Platini! Türkiye'den geliyorum. Sizinle röportaj yapmak istiyorum"

''Fenerbahçe'den bıktım''

 

UEFA Başkanı Michel Platini, F.Bahçe'nin F'sine bile tahammül edemiyor. Avrupa futbolunun Fransız patronu ile dün Sofya'daki UEFA İcra Komitesi toplantısı öncesi bir araya geldim. "Sayın Platini! Türkiye'den geliyorum. Sizinle röportaj yapmak istiyorum" teklifime kameralar karşısındaki o bildik sempatisiyle çok sıcak yaklaştı. "Tabii, olur. Toplantı bitsin, öğleden sonra görüşürüz" dedi.
F.BAHÇE KONUŞMAYACAK
Platini toplantıya girerken, kısa bir süre sonra yanıma asistanı geldi. "Sayın Platini, röportajın konusu hakkında sizden bilgi istiyor" dedi. "F.Bahçe'nin Avrupa kupalarından men edilmesi ve 3 Temmuz süreci" hakkında görüşlerini öğrenmek istiyoruz" karşılığını verdim. Asistanı "Peki" deyip, yanımdan ayrıldı. 
 
İcra Kurulu toplantısı sonrası Platini ile tekrar koridorda karşılaştık. Daha hiçbir şey söylemeden "F.Bahçe'nin adını duymaktan bıktım" dedi. Asistanı da "Sayın Platini sizinle F.Bahçe konusunda görüşmeyecek. Sorularınız varsa basın toplantısında sorarsınız" dedi. Pes etmeye niyetim yoktu. 
 
İŞTE SORULARIM PLATİNİ 
Platini'ye sorularım, "TFF Başkanı Yıldırım Demirön, '3 Temmuz süreci sona erdi' dedi. UEFA'daki F.Bahçe dosyası kapandı mı?", "Meireles'in 3 maçlık cezasını onaylayan UEFA Tahkim Kurulu, İbrahimoviç'in cezasını hangi gerekçeyle affedip PSG'nin Barcelona ile maçında oynamasını sağladı?", "F.Bahçe'ye aldığı tedbirlere rağmen nasıl Avrupa kupalarından ertelemeli men cezası verebiliyorsunuz? Bu cezayı Plzen maçındaki olaylar yüzünden yürürlüğe sokacak mısınız?" diye uzayıp gidiyordu. 
 
YÜZÜNÜ GÖRMELİYDİNİZ 
Basın toplantısında söz aldım, ilk sorumu sordum: "TFF Başkanı Yıldırım Demirön, '3 Temmuz süreci sona erdi' dedi. UEFA'daki F.Bahçe dosyası kapandı mı?". F.Bahçe'nin adını duyunca Platini'nin yüzü buruştu, sorumu cevaplamadı, mikrofonu Genel Sekreter Gianni Infantino'ya verdi. Infantino da klasik açıklamasını tekrarladı: Türkiye'deki süreci yakından takip ediyoruz. F.Bahçe ya da başka kulüpler hakkında soruşturmamız halen devam ediyor." Platini'nin F.Bahçe'ye karşı hisleri işte bu düzeyde! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor