Fenerbahçe'de yaprak dökümü

Fenerbahçe'nin Senagalli forveti Mamadou Niang, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Fenerbahçe'de yaprak dökümü

irleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ain'le anlaşan Niang'ın bütün çabalara rağmen ikna edilemediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, sarı-lacivertli takımın şike soruşturması geçirmesi ve aldığı astronomik teklifler nedeniyle Türkiye'ye döndüğü günden bu yana ayrılmak için görüşmeler yapıyor.

Bir süredir izinli olduğu gerekçesiyle antrenmanlara çıkmayan Niang, Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koydu. Geçen sezon büyük umutlarla Marsilya'dan transfer edilen ve attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Niang'ın ayrılma isteği, Emenike'nin Spartak Moskova'ya satılması yüzünden forvet sıkıntısı yaşayan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı adeta şoke etti.

7 milyon Euro veriyorlar

Fenerbahçe'nin şike yüzünden küme düşürüleceği iddialarından son derece etkilenen Senegalli futbolcunun, sarı-lacivertli yönetime başvurarak, kulübün mali durumunu sorguladığı ve aldığı transfer tekliflerini ilettiği belirlendi. Yöneticilerin, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini bildirerek Niang'a ekonomik garanti verdiği, ancak yıldız oyuncunun buna karşın transfer görüşmeleri yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Niang'ı antrenmanlara çıkarmak için büyük çaba harcayan teknik heyetin, bu futbolcunun takımdan ayrılmasını önlemek için yönetimden yardım istediği ifade edildi.

Niang'ın şimdiye kadar en ciddi teklifi Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'den aldığı ortaya çıktı. Fransız medyası, Al Ain'in, Senegal'in en büyük yıldızı olarak kabul edilen Niang için 7 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığını yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor