Fenerbahçe'de dayak ŞOKU

Milli Takım’ın Hırvatistan’a 3-0 yenildiği maçta saha içinde gerginlik yaşayan Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül önceki günkü Eskişehir mücadelesinde de ağız dalaşına girerken, aynı gün öğlen alt yapıdaki Beşiktaş derbisinin devre arası daha büyük bir tatsı

Fenerbahçe'de dayak ŞOKU

Milli Takım’ın Hırvatistan’a 3-0 yenildiği maçta saha içinde gerginlik yaşayan Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül önceki günkü Eskişehir mücadelesinde de ağız dalaşına girerken, aynı gün öğlen alt yapıdaki Beşiktaş derbisinin devre arası daha büyük bir tatsızlık yaşandı.

Dereağzı’nda oynanan U18 derbisinin hemen başında Beşiktaş’ın 2-0 öne geçmesi sarı-lacivertlilere kısa süreli şok yaşattı. Ardından 3. gol de gelince moraller alt üst oldu.

Bir pozisyonda ise sarı-lacivertli futbolcular rakiple ağız dalaşına girince sinirlenen F.Bahçe Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şenol Çorlu, hocası Semih Özlü’ye danışmadan Serdar Yazıcı’yı oyundan çıkardı. Kimse ne olduğunu anlamadığı için yaklaşık 5 dakika 10 kişiyle oynayan F.Bahçeli futbolcular soyunma odasına 3-0 mağlup girdiğinde ise kıyamet koptu.

‘Takımda olur böyle şeyler!’
İddiaya göre “Neden rakibinle ağız dalaşına giriyorsun. Sen maçına baksana” diye çıkıştığı Serdar’ın ters yanıt vermesi üzerine Şenol Çorlu iyice kızarak oyuncuya tokat atar, hatta ardından tekme savurur. Sonra kovarak eşyalarını toplamasını söyler. 2. yarı başlamak üzereyken sivil kıyafetiyle odadan çıkan Serdar çantasını unuttuğu için geri döndüğünde ise ikili etraftakilerin gözü önünde tekrar kapışır. “Bana anam-babam tokat atmadı, sen nasıl bunu yaparsın?” diyen Serdar bir de üzerine küfüre kaçan cümleler savurunca Çorlu oyuncuyu kovalamaya çalışır ancak araya giren altyapı hocalarınca odasına götürülür.

Yaşananlara ilgili görüşlerine başvurduğumuz Şenol Çorlu “Ortada dayak yok, sadece küfürleşme var. Bu yaşananlar da bir futbol takımında normal karşılanır, olağan şeylerdir” diyerek konuyu özetledi. Serdar ise içine kapanıp adeta dış dünyaya küstü. Zira takım arkadaşının doğum gününe de katılmayan Serdar’ın kalıp kalmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor