Fenerbahçe zanlısına birden çok kişiyi kasten yaralama suçu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesi Soğuksu Mahallesinde Cumartesi gecesi meydana gelen olayda kimliği belirsiz şahıs ve şahıslar Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silah ile ateş ettiği öne sürüldü. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri;

Fenerbahçe zanlısına birden çok kişiyi kasten yaralama suçu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Sürmene İlçesi Soğuksu Mahallesinde Cumartesi gecesi meydana gelen olayda kimliği belirsiz şahıs ve şahıslar Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silah ile ateş ettiği öne sürüldü. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri; olayın ilk olduğu andan itibaren titiz çalışmalarını sürdürüyor. Olay anında bir kişinin polis ekiplerine 2 el silah sesi duyduğu beyanatını verdiği öğrenildi.

Polis Ekipleri Cumartesi gecesinden beri olay ile alakalı en ince detaya kadar araştırma yaptığı öğrenildi. Olayın failinin en kısa zamanda yakalanması beklenirken şahıs yada şahıslar hakkında “ Birden çok kişi kasten yaralamaya tam teşebbüs suçundan.” İşlem yapılacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor