Fenerbahçe yine iş başındaydı!

Geçtiğimiz hafta içinde Kardemir Karabüksporlu Emmanuel Emenike'yi renklerine bağlayarak sezonun en çok konuşulan transferine imza atan Fenerbahçe Yönetimi'nin gizli planı ortaya çıktı.Nijeryalı oyuncu için 7 milyon euro bonservis ücreti ödeyen ve başka b

Fenerbahçe yine iş başındaydı!

Geçtiğimiz hafta içinde Kardemir Karabüksporlu Emmanuel Emenike'yi renklerine bağlayarak sezonun en çok konuşulan transferine imza atan Fenerbahçe Yönetimi'nin gizli planı ortaya çıktı.

Nijeryalı oyuncu için 7 milyon euro bonservis ücreti ödeyen ve başka bir kulübe satılması halinde 2 milyon euro daha vermeyi kabul eden sarı-lacivertli kulübün, yakın bir gelecekte Emenike'den çok daha fazla paza kazanmayı hedeflediği belirlendi.

Avrupa'nın birçok kulübünden transfer teklifleri alan Nijeryalı yıldızın, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde kendini kanıtlaması halinde piyasasının daha da artacağını düşünen Fenerbahçe Yönetimi'nin, bu oyuncuyu birkaç sezon içinde Elvir Baliç gibi çok yüksek bir ücrete elinden çıkarmanın hesaplarını yaptığı bildirildi.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Baliç'i Bursaspor'dan alırken astronomik bir rakam ödemiş, ancak bu oyuncuyu Real Madrid'e satarken yüklü bir kâr elde etmişti. Emenike'ye de aynı şekilde büyük umutlar bağlayan Fenerbahçe Yönetimi'nin bu yüzden Karabükspor ile yapılan pazarlıklarda rakamı yüksek tutmaktan çekinmediği kaydedildi.

CSKA GERİ ÇEVRİLDİ

Bu arada Nijeryalı oyuncunun da Fenerbahçe ısrarı yüzünden kulübü Karabükspor'u zarara uğrattığı belirlendi. CSKA Moskova'nın bu oyuncu için 11 milyon euro teklif ettiği ancak, Emenike'nin, "Fenerbahçe'den başka bir yere gitmem" resti üzerine Karabükspor'un Ruslar'ı geri çevirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor