Fenerbahçe yalana devam ediyor

Fenerbahçe mağdur edebiyatı yapmaya devam ediyor. Bursa Valiliğinin resmi açıklama yapmasına rağmen Sarı Lacivertli kulüp saldırıya uğradıklarını hatta gözlerinin çıkmasından korktukları yönünde açıklama da bulundu. Açıklamayı yapan kişi Teknik adam İsmai

Fenerbahçe yalana devam ediyor

Fenerbahçe mağdur edebiyatı yapmaya devam ediyor. Bursa Valiliğinin resmi açıklama yapmasına rağmen Sarı Lacivertli kulüp saldırıya uğradıklarını hatta gözlerinin çıkmasından korktukları yönünde açıklama da bulundu. Açıklamayı yapan kişi Teknik adam İsmail Kartal, “ İstanbul’a gelen hiçbir takım taşlanmıyor. Hiçbir şey olmuyor. Bizden başkasına bunlar yapılmıyor. Otobüste vallahi kafamızı kollayarak duruyoruz. Cam kırılır da gözümüze girer mi diye korkuyoruz. Önde polis var ama olsa ne olur. Adam taş atıyor. Bırakın bizi hakemlere de saldırmışlar. Bursa’da yaşanan olayda otobüsün arkasında sakladık.” dedi.

Sözde Bruno Alves’in canına tak etti! Alves, maç öncesinde yaşanan olaylar sırasında “Yeter artık! Çok sıkıldım. Nedir bu insanların bizimle alıp veremedikleri. Başkanla konuşacağım. Bu olaya bir çare bulsun” dediği ifade edildi.

Bursa Valiliği, kupa maçı öncesi Fenerbahçe otobüsüne Atatürk Stadı önünde pet şişeli ya da taşlı saldırı olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Açıklamada, otobüste yapılan incelemede herhangi bir hasara rastlanmadığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü Fotofilm Şubesi de, otobüste hasar olmadığına dair fotoğraflı olarak tespit yaptı.  

Sarı Lacivertli kulüp mağdur edebiyatı dışında resmi devlet raporunu bile bile yalan konuşmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor