Fenerbahçe Trabzonlu oyuncuyu hedef aldı!

Trabzonlu görünce çıldırıyorlar

Fenerbahçe Trabzonlu oyuncuyu hedef aldı!
Haber61 Spor Servisi

Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçında sarı kırmızılı ekibin formasını giyen Trabzonlu Göksenin Köksal, 61 numaralı formayla mücadele ettiği için maç boyunca protesto edilmiş ve ardından taraftarlarla arasında gerginlik yaşanmıştı. Köksal kenara alındığı sırada da Fenerbahçeli taraftarlar kendisine ağır şekilde küfür ederek tahrik etmişti.

Trabzonlu oyuncu verdiği röportajda "Bu bir derbi, bu tepkiler giydiğim 61 numaralı formadan da olabilir Galatasaray altyapısından çıkan bir oyuncu olduğumdan dolayı da. Bana çok küfür ediliyor ama ben aldığım aile ve Galatasaray terbiyesi gereği bu küfürlere karşılık vermiyorum. Sonuçta biz profesyonel oyuncularız ben bana verilen görevi yapıyorum. Fenerbahçe iyi bir takım ama basketbolda olmaması gereken şeyler bunlar, benim onlara karşı kesinlikle kasti bir tavrım yok" dedi.

Bu açıklamalara rağmen Fenerbahçe bugün resmi bir açıklama yaparak Köksal'dan "61 numaralı oyuncu" diye bahsederek niyetini de ortaya koydu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
"Dün akşam oynanan Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6. Hafta maçında, 92-74 kazandığımız karşılaşmanın 3. periyodunda, rakip takımın 61 numaralı oyuncusunun, özellikle takımımız farkı açtığında, tribünlere yönelik galiz küfürleri ve vücut hareketleri, tüm kamuoyunun malumudur.
 
Bahse konu oyuncunun geçmişten bugüne süregelen tahrikleri, küfürleri ve Fenerbahçe Camiası’na yönelik, sporun ruhuna aykırı her türlü eylemi için hem 6222 sayılı yasa, hem de Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Talimatları nezdinde gerekli şikayetler delilleriyle birlikte yapılacaktır.
 
Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler